YR Tutos

ENTRY ABOUT QUOTES STUFFS FESBUK TWITTER NEWER OLDER

Cbox Background
Annyeong haseyo chingu. Yang tak ada cbox lagi follow SINI. Today amoy nak ajar acano nak buat background kat cbox korang. Contoh macam nie :


Dashboard > Design > Add A Gadget > HTML/JavaScript
<center><div id="edited" style="width:250px; height:190px; background:url(URL BACKGROUND CBOX) no-repeat left top; padding-top:65px; padding-left:0px; position:relative" align="center">Code Cbox</div></center>
Chup chup :
SWIFT : korang boleh adjust width and height tu ikut kesesuaian background cbox korang kay.
SWIFT : gantikan dengan url background korang. 
SWIFT : paste kan code cbox korang kat situ.
SWIFT : btw kalau nak cbox korang transparent follow SINI

Nak freebies? Coming soon. Now korang search dulu kat google kay, hehe ^.^

Label: ,


0 comment[s] | back to top