YR Tutos

ENTRY ABOUT QUOTES STUFFS FESBUK TWITTER NEWER OLDER

How to Create 'imgur'
Annyeong haseyo. Hari ini amoy nak ajar How to create 'imgur' ? imgur tu hape amoy? Haa fungsi imgur nie untuk korang masukkan gambar and dapatkan link or url image dengan mudah. *I think nie lagi laju daripada korang upload dekat photobucket.

First korang pergi sini Create imgur.

- click untuk lebih jelas -

Now korang nampak button register? Haaa tak nampak something wrong with your eyes lah tu. kihkihkih.. Sign up macam biasa. Macam mana nak upload gambar? Tengok picture nie :


Nampak perkataan computer? Haaa korang tekan tu and upload lah picture korang. Cara nak dapat kan link pulak acano? Oh double click picture yang awak dah upload, nanti keluar macam nie :


Hah banyak link keluar kan? So pilih jelaa. Untuk URL image biasa guna 'Direct Link'. That's all. Thank you.

Label:


0 comment[s] | back to top

- click untuk lebih jelas -

Now korang nampak button register? Haaa tak nampak something wrong with your eyes lah tu. kihkihkih.. Sign up macam biasa. Macam mana nak upload gambar? Tengok picture nie :


Nampak perkataan computer? Haaa korang tekan tu and upload lah picture korang. Cara nak dapat kan link pulak acano? Oh double click picture yang awak dah upload, nanti keluar macam nie :


Hah banyak link keluar kan? So pilih jelaa. Untuk URL image biasa guna 'Direct Link'. That's all. Thank you.

Label: