YR Tutos

ENTRY ABOUT QUOTES STUFFS FESBUK TWITTER NEWER OLDER

Freedback Form
Assalamualaikum. Today amoy nak ajar buat Freedback Form. Someone request dekat twitter. Contoh macam amoy punya nie :


First, korang pergi SINI dulu.


Second, korang click  Create a Free Form Now  [ macam gambar ]


Nanti keluar macam nie kan? Korang isi nama, email, password and confirm password tu, then click  Sign Up  . Macam tak biasa pulak kann? hihi.


Dia keluar macam nie kan? Haa sila bukak yahoo mail korang yea.


Cari email macam gambar kat atas nih and click kay.


Korang tekan link macam gambar kat atas nie kay?


Nanti keluar macam ini pulakk.. So dah siap! Korang scroll bawah sikit ada macam nie kan :


Chup chup :
Kalau nak tukar nama form korang click RENAME.
Kalau nak tambah soalan click Add Question nanti keluar macam gambar kat atas tu kan? Haaa korang explore sendiri lah kay? Lepas dah sudah click  Continue .


Nanti keluar macam gambar kat atas nie kan kan. Explore sendiri okayy? Dah siap click  Continue .


Akhir sekali korang copy code macam gambar kat atas nie and paste dekat blog korang kay. Kalau ada problem, drop your comment : )

0 comment[s] | back to top