YR Tutos

ENTRY ABOUT QUOTES STUFFS FESBUK TWITTER NEWER OLDER

Button Twitter di Blogskin
Annyeong haseyo. Today amoy nak ajar acano letak button twitter korang dekat blogskin. Eh follow lah kita @LiyanaRaof 


 Korang Click Here. Nanti keluar macam gambar bawah nie :


 Korang click Twitter Button [ macam gambar di atas ]


  Korang click button Follow [ macam gambar ] Then kotak merah tu tukar dengan your username at twitter kay. Next copy code tu [ macam gambar ]

Dashboard > Edit HTML

Dah copy kan? Then paste lah dekat bahagian sidebar yang awak nak dia ada. Kalau jadi drop your comment okay? ^^



Label:


7 comment[s] | back to top