YR Tutos

ENTRY ABOUT QUOTES STUFFS FESBUK TWITTER NEWER OLDER

Tukar Font for Blogskin

Assalamualaikum and Annyeong haseyo chingus. Tadi orang TM datang rumah sebab tepon rumah asyik rosak jea. That's why internet pung tak dapat connect. Lepas dia dah abes sport check phone tu, dia bagi surat kena tulis nama, date and sign. Tanya adek hari bape haribulan dia buat bodoh. Then pakcik tu kata 5.1 laa. HAHA. Well pakcik saya dah abes sekolah sebab tu tak ingat date hari nie. HEHE. *cover malu

Dashboard > Template

Search nama font korang dekat template. Contoh code amoy nie :

click for bigger..!


Nampak yang warna merah tu? Kalau awok tak ada code tu just tambahkan ;
font-family:century gothic; 
Psst;
Waran biru : tukar dengan font yang awak nak. Preview then save :)

Label: ,


4 comment[s] | back to top

click for bigger..!


Nampak yang warna merah tu? Kalau awok tak ada code tu just tambahkan ;
font-family:century gothic; 
Psst;
Waran biru : tukar dengan font yang awak nak. Preview then save :)

Label: ,