YR Tutos

ENTRY ABOUT QUOTES STUFFS FESBUK TWITTER NEWER OLDER

Download : Photoscape
Annyeong haseyo chingus! Haloha everybody. Happy Chinese New Year to my followers. Hope hari ini lagi baik daripada semalam. Siapa ade twitter? Haa lai lai follow amoy @LiyanaRaof . Today nak ajar acano nak download photoscape. Maybe banyak yang dah tahu tapi tapelah. Nie untuk yang tak tahu jea kay. hiks. . .

Pergi sini Download Photoscape then ada kuar gambar macam nie kan :


Ada tiga pilihan kan? Kalau amoy, amoy amek yang kaler merah tu -macam gambar- So download then install jelaa. Fungsi photoscape nie ada banyak. Selalu amoy buat header or printscreen guna Photoscape jelaa. Edit gambar pung boleh. hewhew. Thats all sayonara ;)

Tweet: Rembat pic gua sebab muka macam retis. Buta laa awok nih. .

Label:


0 comment[s] | back to top