YR Tutos

ENTRY ABOUT QUOTES STUFFS FESBUK TWITTER NEWER OLDER

Download : GIMP 2
Annyeong haseyo chingus. "Apa macam bro cuti panjang dah habis, dah ready nak pi sekolah?" HAHA. Pergi sekolah belajar tahu, bukan untuk bercintan nie.. #nasihat jelaaa.. hikss. . . GIMP 2 apa amoy? Haa amoy selalu guna GIMP 2 untuk transparents kan header, gambar gambar or whatever yang nak di transparents kan. Actually banyak kegunaan dia but amoy tak explore lagi -kemalasan-

First korang pergi sini Download GIMP 2. *Psst : saya percaya akan awok CNET ! hahaha XD


Click yang "Download Now" -macam gambar di atas- Next step install macam biasa. Then acano nak buat transparents?? Haaa nanti amoy buat tutorial untuk transparents kan header or whatever tu yeaa? Thank you. Oh follow me at twitter @LiyanaRaof. Sayonara ;)

Label:


3 comment[s] | back to top