YR Tutos

ENTRY ABOUT QUOTES STUFFS FESBUK TWITTER NEWER OLDER

tutorial letak Feedjit dekat blog
click for BIGGER! -.-
Feedjit? tak tahu eh. alaaa yang macam traffic light too. nanti awak tengok laa dekat blog amoy. amoy ade letak. HEHE. 

 Amalia first awak pergi Feedjit . awak choose feedjit tuh.

click for BIGGER! -.-
hah, nanti keluar macam ini kan kan? pilih yang amoy bold kan tuh. tapi kalau nak pilih lagi dua tuh pown boleh. suka hati laa yeaa :)

click for BIGGER! -.-
keluar macam ini kan kan? korang boleh adjust feedjit korang tuh. ikut cita rasa masing-2 okay sayang? then nampak Install Feedjit on my Blogger Blog ? then tekan button go. then settle kan laa. haha. so that's all dear. easy right? :) kbaii ^^

Label:


2 comment[s] | back to top

click for BIGGER! -.-
Feedjit? tak tahu eh. alaaa yang macam traffic light too. nanti awak tengok laa dekat blog amoy. amoy ade letak. HEHE. 

 Amalia first awak pergi Feedjit . awak choose feedjit tuh.

click for BIGGER! -.-
hah, nanti keluar macam ini kan kan? pilih yang amoy bold kan tuh. tapi kalau nak pilih lagi dua tuh pown boleh. suka hati laa yeaa :)

click for BIGGER! -.-
keluar macam ini kan kan? korang boleh adjust feedjit korang tuh. ikut cita rasa masing-2 okay sayang? then nampak Install Feedjit on my Blogger Blog ? then tekan button go. then settle kan laa. haha. so that's all dear. easy right? :) kbaii ^^

Label: